Om onze mooie project overeind te houden, hebben we uiteraard geld nodig, onze financiële verplichtingen zijn normaliter te overzien, maar de bouw van een eigen huis voor onze kinderen in Gambia, vraagt nu veel extra geld.
Voor dit mooie plan hebben we zelfs WILDE GANZEN achter ons gevonden.

WILDE GANZEN kent U ongetwijfeld van hun spotjes op de televisie, Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland, als in ontwikkelingslanden, zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in die ontwikkelingslanden te bestrijden.
Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.
Wilde Ganzen steunt ons Second Home – Bouwproject door het verhogen van alle inkomsten met 65 %, tot medio 2012.