Second Family

U wordt benoemd als oom/tante of neefje/nichtje, dit houdt in dat u een bepaald bedrag per maand voor een kind sponsort. Zo kunnen wij realiseren dat de behoefte en wensen van dit kind vervult en gehoord kunnen worden. Door dit Second Family traject zijn wij verzekert van een maandelijks inkomen waardoor deze kinderen verzekerd zijn van een woonplek bij Second home. U kunt de ontwikkeling van het kind blijven volgen door middel van onze nieuwsbrief, waarin u zelf ook vermeld zult worden. Een gevoel van voldoening zal u overvallen als u dit kind ziet opgroeien. Ook zult u brieven en foto’s van uw neefje of nichtje ontvangen waarin duidelijk wordt dat ze u erg dankbaar zijn.

Oom of tante worden is mogelijk vanaf 10 euro per maand. Een neefje of nichtje sponsoren bedraagt 2 euro per maand en voor 20 euro kunt u zich aanmelden als suikeroom of suikertante, hiermee ontvangt u vaker informatie over uw gesponsorde kind en de stichting.

Via de knop hieronder kunt u uzelf aanmelden voor second family. In deze mail is het belangrijk om uw naam, geboortedatum, adres of u eventueel in de nieuwsbrief vermeld wilt worden en welk kind u zou willen sponsoren te vermelden.