< terug naar nieuws

Gezocht: Mensen die onze stichting willen helpen


06-01-2023

“Hoe kun jij je inzetten voor kinderen met een beperking in Gambia?”

Het Nederlandse bestuur van Stichting Second Home zoekt een nieuwe leden! We zijn een klein stichting die zich inzet voor kansarme kinderen met een beperking in Gambia. Samen onderhouden we al meer dan 10 jaar een woonvoorziening waar momenteel plek is voor 12 kinderen, die veilig kunnen spelen, opgroeien en ontwikkelen. In Gambia wordt de Lodge gerund door lokale medewerkers.

De passie voor deze speciale doelgroep maakt dat de huidige leden zeer gemotiveerd en enthousiast zijn. Het takenpakket is zeer divers en uitgebreid, alle zaken rondom PR, transport, in- en export, stagiaires/vrijwilligers, werven van sponsors, inhoudelijk zorgprogramma’s, financiën, bekendheid en kennisoverdracht doen we allemaal zelf. Iedereen brengt zijn eigen talenten mee en zo kan er gekeken worden welke werkzaamheden het beste aansluiten bij jouw kwaliteiten. Iedereen heeft zijn eigen vakgebied wat maakt dat het zeer uiteenlopend is en dat maakt weer dat samenwerken soms een uitdaging is.

Heb jij verstand van financiën of jaarverslagen? Weet jij alles van coachen en begeleiden op afstand? Krijg je energie van kleine succeservaringen? Of draag je de Gambiaanse cultuur een heel warm hart toe en wil je graag iets betekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bel of mail ons bij vragen of interesse.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!!!!!!

< terug naar nieuws