Heleen, Bedankt!

Een woord van dank!

in maart heeft Heleen Groot ons te kennen gegeven haar werk als secretaresse en bestuurslid van stichting second home te stoppen.

Nadat Heleen vanaf de start betrokken is bij dit bijzondere project is een zeer welgemeend dankwoord zeer zeker op zijn plaats.

Zij heeft zich na al die tijd met veel gedrevenheid ingezet voor de stichting en de bijzondere mooie kinderen wonend op de lodge.

Heleen; heel veel bedankt voor alles namens ons allen; de kinderen, het team in Gambia en uiteraard van het bestuur.