Doet u 't ook?

Ons project kan alleen blijven bestaan als er mensen zo aardig en meelevend zijn om onze kinderen een leuk leven te bieden, onze stichting heeft daarom diverse manieren bedacht waarmede U ons kunt helpen.

Donateur
Als U ons machtigt om elk jaar (of andere termijn) 25 euro van Uw bankrekening te mogen afschrijven, dan helpt U mee aan de eerste levensbehoeften van de kinderen, zoals eten, drinken en medicijnen.
Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden, of vraag het op bij ons secretariaat.

Club van Honderd
Honderd mensen storten honderd euro per jaar, het is de bedoeling dat deze honderd mensen kunnen zorgen voor het in stand houden van ons woonproject in Gambia.
Voor 100 euro kunt U in Nederland een keertje lekker met z’n tweeën uit eten gaan, voor honderd euro kunnen wij in Gambia bijvoorbeeld
-       100 dagen brood kopen voor de hele club
-       30 dagen rijst inkopen voor al onze kinderen
-       50 dagen melk inslaan voor Kalidoe en zijn huisgenoten!

Second Home Partners
Bedrijven steunen het project door periodiek te doneren, de hoogte hiervan kunt U zelf bepalen, maar het moet wel meer dan 100 euro per jaar zijn.
Partner kan op initiatief van de directie, maar ook bijvoorbeeld de personeelsvereniging.
De bedrijven mogen gebruik maken van ons logo, en een link plaatsen op de website.

Axi Kalidoe
Axi kalidoe is een werkgroep die op z’n eigen wijze geld verdient voor de Stichting Second Home, Axi Kalidoe wil niet zomaar de hand ophouden, maar door een dienst of door het leveren van producten, geld verdienen voor Stichting Second Home.
Naamgever van deze extra actie is Kalidoe, een van de bewoners van ons huis.
Men doet dit door de verkoop van gadgets, maar ook door zichzelf in te zetten.
Er is ook een KaliDOE-team, ’n tiental jonge mensen met ’n verstandelijke beperking zet zich bij evenementen in voor hun lotgenoten in Afrika.
Jan van As kan U alles over Axi Kalidoe vertellen

E-mail: Janopderadio@hotmail.com